O NAS

Društvo VITA Pivka je samostojno, prostovoljno, nepridobitno in neprofitno ter humanitarno, versko in politično neopredeljeno združenje, ki uresničuje svoje interese na področju zdravja, sociale, izobraževanja, preventive, pomoči sebi in drugim, osebnostnega razvoja ter mejnih in komplementarno-alternativnih ved.

Dejavnosti društva so razdeljene na štiri osnovne sklope:

  • informacijski in izobraževalni  program POMAGAJMO (sebi in drugim) – PSD in nudenje pomoči pri učenju (PPU)
  • svetovanja in inštrukcije s področja zdravja, sociale in medsebojnih odnosov za posameznike, pare in skupine
  • naravne metode pomoči
  • sodelovanje z mediji, organizacija dogodkov

Sedež društva je v Pivki na Postojnski cesti 12, na povabilo pa gostujemo  pri drugih društvih, organizacijah, družinah, posameznikih  in  skupinah iz vse Slovenije in tujine, ki si želijo naših storitev.

Čarobne palice ali čarobne tabletke za izboljšanje življenja ni. Vsak je odgovoren zase. Strokovnjaki našega društva vas lahko (na)učimo kako pomagati sebi in drugim v različnih situacijah, vam pomagamo na poti k pozitivnemu razmišljanju, boljšemu načinu življenja, zdravemu življenjskemu slogu, boljšim medsebojnim odnosom, vam pomagamo razumeti težave, vas (na)učimo kako lahko poiščete svoje talente in poslanstvo, kako si lahko postavljate in uresničujete cilje, vam nudimo psihološko pomoč in podporo…, korake na svoji poti skozi življenje pa mora delati vsak sam….

roke skupaj 2

Vabljeni vsi, ki ste pripravljeni na naraven način storiti kaj za boljše psihično in fizično počutje in tisti, ki se želite naučiti kako pomagati sebi in drugim.

 

OSNOVNI PODATKI:

Polno ime: Društvo za zdravje in izobraževanje VITA Pivka

Krajši naziv: Društvo Vita Pivka

Naslov: Postojnska 12, 6257 Pivka

Ustanovljeno je bilo 1. junija 2006.

DŠ: 61258059

MŠ: 6133996000

bančni račun pri Delavski hranilnici: SI56 6100 0001 0852 707

 

KONTAKTNI PODATKI

Tel.: (+386) 041 675 521, (+386) 041 337 727

e-mail: drustvo.vita.pivka@gmail.com

Comments are closed.

x