BOGATEJŠI SMO ZA DVA STROKOVNA DELAVCA ZA IZOBRAŽEVANJE STAREJŠIH

V društvu Vita Pivka smo ponosni na avtorja programa POMAGAJMO (sebi in drugim), Lili Primc in Duška Gojića, ki sta opravila izobraževanji po programu “Izobraževanje strokovnih delavcev za izobraževanje starejših” ter “Usposabljanje mentorjev za izobraževanje v parih in e-mentorstvo”. S tem sta se uvrstila na listo »strokovnih delavcev za izobraževanje starejših«.

Društvo Vita Pivka s tem kot prva nevladna organizacija na tem območju pričenja tudi z izobraževanjem v parih in e-mentorstvom.

Izobraževalni program, ki  je bil podprt s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport je izvedlo Društvo za izobraževanje za tretje življenjsko obdobje v sodelovanju s Filozofsko fakulteto Univerze v Ljubljani, Oddelkom za pedagogiko in andragogiko, Pedagoško fakulteto Univerze v Mariboru, Oddelkom za temeljne pedagoške predmete in javno ustanovo za izobraževanje odraslih, Ljudsko univerzo Ajdovščina.

ČESTITAMO!

Na fotografiji: udeleženci izobraževanja s prof. dr. Ano Krajnc, doc. dr. Dušano Findeisen, mag. Miranom Eričem in mag. Primožem Kočarjem

Foto: M. Malešič

 

 

Comments are closed.

x
ŽELIMO VAM ČAROBNE PRAZNIKE TER SREČNO IN VARNO LETO 2024