NARAVNE METODE POMOČI

Z njimi pomagamo izboljšati psihično in fizično počutje vsem, ki si želijo aktivno in na naraven način poseči v svoje življenje in ga spremeniti na bolje. Prirejamo različne delavnice, tečaje in druge načine izobraževanja s področja delovanja društva (reiki in sonas* tečaji/ iniciacije vseh stopenj, radiestezija, masaže, sonas vaje…).

Smo edini v Sloveniji, ki izobražujemo in posvečujemo sonas mojstre in učitelje ter sonas* uporabnike.

*sonas = sonas je univerzalni simbol, tehnika, sistem in gibanje, tudi način življenja, je edini do sedaj znani, ki hkrati povezuje duhovni in materialni svet. 

Nudimo vedeževanje/svetovanje/razlago sanj  in še veliko drugega.

 

Smo edini, ki poleg celostnega tečaja izvajamo tudi posamezne delavnice sonas* masaže po sistemu mojstrice Lili Primc:


– stopala in noge v celoti
– hrbet, vrat, glava
– roke, trebuh
– samomasaža
– masaža na stolu

 

OSNOVNE INFORMACIJE O SONAS-u  – klikni povezavo: o SONASu, delavnice

 

Kaj je sonas?
Sonas je univerzalni simbol, tehnika, sistem in gibanje, tudi način življenja, je edini, ki hkrati povezuje duhovni in materialni svet.
Sonas ni vera. Ne izključuje in ne nasprotuje nobeni veri! Primeren je za verne in neverne osebe.
Sonas je najenostavnejši in najpopolnejši ključ do višjih energij. Je edini simbol, ki deluje na vseh nivojih hkrati. Vedno deluje le pozitivno.
Sonas je edini simbol s katerim se hkrati polnimo s pozitivno in odvajamo negativno energijo, negativne misli… Tako nas s svojim delovanjem istočasno »čisti« in polni z energijo tako, da se prične uresničevati tisto, kar je za nas najboljše.
Beseda sonas je keltskega izvora in pomeni srečo. Sreča pa je potrebna za vse v življenju: zdravje, ljubezen, uspeh, delo, medsebojne odnose, komunikacijo, vzgojo, šolo…
Sonas je simbol in tehnika, ki po posvetitvi lahko postane način življenja. Celostni univerzalni sistem »sonas« je poznan le redkim »velikim mojstrom«, ki svoje znanje in posvetitve delimo tistim, ki si želijo pozitivne spremembe v svojem življenju.
Kako ga pridodobite za uporabo?
Simbol sonas aktiviramo posamezniku ali skupini med osnovno posvetitvijo. Posvetitev se izjemoma lahko opravi tudi na daljavo, vendar mora učenec prej pridobiti osnovno znanje, ki ga lahko posredujemo tudi telefonsko in/ali preko e-maila.
Po posvetitvi lahko uporabnik sonas uporablja brez omejitev. Na delavnici osnovne posvetitve vas poučimo o njegovi uporabi.
In kaj je najboljše?
Po osnovni posvetitvi se lahko vključite v izobraževanje/pripravo za pridobitev certifikata “sonas mojster/mojstrica in učitelj/učiteljica”.
Z mojstrsko posvetitvijo pa lahko tudi že samostojno izvajate osnovne posvetitve, različne “sonas” delavnice in pripravljate kandidate na posvetitev v “sonas mojstra/učitelja”.
POSVETITEV V SONAS:
Naredite nekaj več zase: s posvetitvijo postanite uporabnik »sonas«, to je starodavni simbol za boljše in kvalitetnejše življenje, v nadaljevanju pa se lahko usposobite in opravite posvetitev v »sonas mojstra in učitelja«, ki vam poleg uporabe sonas simbola omogoča tudi uporabo sonas tehnike in sistema v osebnem in poklicnem življenju.
Posvetitev v sonas je dvostopenjska: osnovna in mojstrska.
PRVA – OSNOVNA STOPNJA:
Kdo se lahko odloči za osnovno posvetitev v sonas?
Za osnovno posvetitev se lahko odloči kdorkoli: od mladih, odraslih do starejših. Izobrazba ni pomembna. Primerna je za vsakogar od dijakov, študentov, brezposelnih, delavcev brez poklica, do visoko izobraženih, od tistih, ki imajo ali nimajo formalne izobrazbe, do tistih z različnimi temami neformalnih izobraževanj ali duhovnih iniciacij…
Znanje, ki ga pridobite s posvetitvijo v sonas je univerzalno, je šola življenja.
Posvetitev koristi vsem, ki jo prejmejo. Negativnih učinkov ni.
Prva/osnovna stopnja je splošna, traja 3 ure, kjer učenec spozna osnovne stvari v zvezi s sonasom. Kaj sonas pomeni, kako si lahko z njim pomagamo, spozna njegovo univerzalnost.
Kaj pridobite s sonas posvetitvijo?
Vedno in povsod je z vami, tudi če nimate nobenega izdelka s sonas simbolom, ki jih izdelujejo člani društva.
Simbol sonas lahko uporabljate skladno z navodili, ki jih dobite na delavnici posvetitve.
Po posvetitivi dobi učenec potrdilo, sonas pa lahko uporablja v dobro sebi in drugim.

Naziv: sonas uporabnik
Cena: 100 eur
DRUGA – MOJSTRSKA STOPNJA:
Večina se odloči za nadaljevanje v posvetitev »sonas mojster/učitelj« oz. »sonas mojstrica/učiteljica«. S to posvetitvijo lahko tudi že sami v prvo in drugo stopnjo posvečujete uporabnike in kandidate.
BITI SONAS MOJSTER/MOJSTRICA/UČITELJ/UČITELJICA JE POSEBNA ČAST IN HKRATI ODGOVORNOST.
Pogoj za to, da kandidat lahko pristopi v proces učenja, ki se zaključi s posvetitvijo v »sonas mojstra/mojstrico/učitelja/učiteljico« je opravljena osnovna/prva stopnja posvetitve in v roku 1 leta opravljenih še 10 (deset) 3-urnih delavnic ter pri vsaki delavnici opravljene 3 naloge povezane s temo delavnice + zadnja delavnica s posvetitvijo. Veliki mojster/mojstrica oziroma mojster/mojstrica tekom leta spremlja napredek kandidata.
Pomembno: Za tistega, ki se takoj po osnovni posvetitvi odloči za nadaljevanje, se osnovna posvetitev šteje za prvo delavnico mojstrskega izobraževanja, ko opravi tudi 3 naloge povezane s prvo mojstrsko delavnico.
TEME DELAVNIC SO: kaj je sonas, moč sonasa, kako in za kaj vse ga uporabljamo, medsebojni odnosi, partnerski odnosi, pomen 2P in 2Z v ljubezni, otroci, bolezen, umiranje, smrt, staranje, odnos do narave in živali, sprejemanje različnosti in drugačnosti, komunikacija, pomoč sebi in drugim v različnih situacijah, stres, sonas vaje, spoznavanje hrane in pijače, uporaba začimb in zelišč, nega duha in telesa, priprava zeliščnih čajev, tinktur, olj, mazil, sirupov, praška za zobe….
Zakaj vsa ta znanja? Vsak sonas mojster in učitelj mora na sonas delavnicah pridobiti vsaj osnovna znanja, ki jih bo kasneje uporabljal pri delu s svojimi učenci, uporabniki, kandidati, strankami.
Posvetitev v in učitelja je primerna za vse, ki želijo živeti in delovati pozitivno, pridobljeno znanje širiti in/ali ga uporabljati pri delu ali le zase.
Komu jo priporočamo?
Priporočamo jo tistim, ki delajo z ljudmi ali živalmi, učiteljem, staršem, psihologom, psihoterapevtom, socialnim delavcem, prodajalcem, politikom, pravnikom, administrativnim delavcem, policistom, skratka vsem, ki delajo z ljudmi in za ljudi v različnih organizacijah ali samostojno, medicinskemu osebju, zdravnikom, veterinarjem, delavcem v proizvodnji, pevcem, umetnikom, vedeževalcem, svetovalcem, numerologom, dijakom, študentom, brezposelnim, upokojencem…
Posvetitev še posebej toplo priporočamo mojstrom reikija, reikistom različnih stopenj, bioenergetikom in drugim, ki se že ukvarjajo z uporabo pozitivne energije zase ali pri svojem delu. Tekom dolgoletnega dela in preizkušanja smo namreč žal ugotovili, da, predvsem reiki iniciacije, mnogi (ne pa vsi, da ne bo pomote!) reiki mojstri, pa tudi tisti, ki to sploh niso, podeljujejo brez ustrezne priprave učenca oziroma kandidata, zato je »sonas« mojstrska posvetitev odlična priložnost, da svoje znanje nadgradijo in dopolnijo.
Enoletna priprava je po dosedanjih izkušnjah časovno ravno prav primerna, da kandidat osvoji oziroma nadgradi znanje, ki je potrebno za mojstrsko posvetitev. Osnovna delavnica + 10 nadaljevalnih delavnic in zadnja, enajsta oz. dvanajsta, pa so razporejene tako, da tudi finančni zalogaj za celostno »sonas« izobraževanje ni prevelik za posameznika.
Izobraževanje za sonas mojstra in učitelja je šola življenja, šola za življenje tukaj in zdaj.
Dodatna možnost: Po želji in zmožnosti kandidata, so lahko delavnice tudi pogostejše (npr. vsakih 14 dni ali redkejše, npr. na dva meseca). Pri tem se izobraževanje ustrezno skrajša ali podaljša. Pomembno je le, da kandidat opravi vse delavnice in naloge.
IZVAJANJE IZOBRAŽEVANJA
Ker kandidati prihajajo iz vse Slovenije, območja bivše skupne države, Evrope, nekaj jih imamo celo iz Amerike in Avstralije, lahko večino delavnic izvedemo tudi v e-obliki in preko Skype-a. Delavnice preko Skype-a so nekoliko dražje in sicer 55 eur vsaka. Ker simbol sonas deluje tudi na daljavo (ni pomemben čas in prostor), izjemoma opravimo tudi posvetitev v mojstra in učiteljai na daljavo. Vendar kandidatom iz Slovenije in bližnjih držav priporočamo, da se vsaj prve delavnice in zadnje s posvetitvijo udeležijo osebno.
Ne pozabimo: živimo tukaj in zdaj, zato morajo biti tudi priprave na mojstrsko posvetitev temu primerne.
Na povabilo lahko »sonas izobraževanje« izvajamo tudi v drugih krajih in ne le na sedežu našega društva. Pogoj je, da posameznik, društvo ali druga organizacija, ki nas povabi, v izobraževanje prijavi vsaj 5 kandidatov in zagotovi primeren prostor za izvedbo. Organizator /ka ima delavnico brezplačno (vsaj 5 kandidatov + organizator).
Kandidat po izobraževanju in po posvetitvi pridobi certifikat »sonas mojster/učitel« oz. »sonas mojstrica/učiteljica«. Vpiše se ga v register sonas mojstrov in učiteljev, ki ga vodi Društvo Vita Pivka.
Anonimnost
Nekateri kandidati za mojstra in učitelja želijo biti anonimni, zato izvajamo izobraževanje in posvetitve tako posamično, kot tudi v paru (prijateljici, mož/žena, fant/dekle, mati/hči, brat/sestra…) ali v manjši skupini (max. 10 kandidatov v eni skupini). Velike skupine za tovrstno izobraževanje niso primerne.
Naziv: sonas mojster in učitelj oziroma sonas mojstrica in učiteljica

Vsaka delavnica: 50 eur (10 delavnic x 50 eur = 500 eur ) + 11. delavnica s posvetitvijo 200 eur.

Skupna cena izobraževanja in posvetitve s sonas mojstra in učitelja
v toku 1 leta = 700 eur.

POMEMBNO: reiki, karuna reiki in druge tehnike oziroma poti do univerzalne/božje/kozmične/bio energije uporabljajo veliko simbolov, obstaja ogromno vilinskih in drugih simbolov. Vsak simbol ima določeno nalogo. Sonas pa je univerzalni simbol, ki nadomesti vse druge. S sonasom lahko prihranite veliko denarja, saj vam ni potrebno opravljati drugih iniciacij ali pridobivati simbole na različne načine. Sonas je enkratna posvetitev za uporabo univerzalnega simbola, mojstrska sonas posvetitev pa da možnost uporabe celotnega sonas sistema – s tem pa predstavlja tudi prihranek pri denarju, morda pa tudi vašo bodočo poklicno pot….
OPOZORILO: sonas izdelki, posvetitev v sonas – to ne pomeni, da od zdaj naprej ne bomo/boste nikoli več zboleli ali imeli drugih težave v življenju. Sonas nam pomaga, da bomo težave razumeli, jih lažje premagovali ali pa do njih s pravilnimi ukrepanji sploh ne bo prišlo oziroma bodo v blažji obliki.
NE DOVOLI, DA ŽIVLJENJE ŽIVI TEBE, TI ŽIVI ŽIVLJENJE IN SE IMEJ LEPO.
V Društvu Vita Pivka smo pripravili kolekcijo sonas izdelkov (ročno vezeni energetsko napolnjeni prtički s simbolom sonas, sonas vozli, negovalna krema, mazila…), ki jih lahko uporabljate zase, lahko pa so odlično darilo. Na voljo so tudi boni različnih vrednosti, ki jih obdarjenec lahko uporabi za katerokoli storitev ali izdelek v okviru Društva Vita Pivka.
Poleg sonas izobraževanj izvajamo tudi druga izobraževanja in delavnice: moč misli, angelska delavnica, meditacija, stres in jaz, organizirajmo si osebni in/ali družinski proračun, o karmi, pozitivne in negativne energije, ki nas ogrožajo, vedeževanje, meditacija, sonas vaje za boljše počutje, komunikacija, delavnice za pare, vzgoja otrok v današnjem času, reiki iniciacije vseh stopenj, uporaba začimb in zelišč, posamezne delavnice sonas masaže in celostno izobraževanje za »sonas maserja« in »sonas terapevta«, delavnice po programu POMAGAJMO (sebi in drugim)….

Vsa izobraževanja izvajamo tako na sedežu društva kot tudi pri posameznikih ali organizacijah, ki nas povabijo.
Skratka: Društvo Vita Pivka vam s svojimi strokovnjaki nudi širok spekter izobraževanj v obliki delavnic, ki jih prilagodimo posamezni skupini. Vsa izobraževanja pa so namenjena kvalitetnejšemu življenju.
Društvo Vita Pivka je trenutno edina organizacija v Sloveniji in Evropi, ki lahko s svojimi SONAS mojstri/učitelji izobražuje in posvečuje »uporabnike simbola sonas« ter »sonas mojstre in učitelje« po vsem Svetu. Vsak, ki opravi izobraževanje in posvetitev v mojstra in učitelja, pridobi certifikat, vpiše se ga v register sonas mojstrov in učiteljev, ki ga vodi Društvo Vita Pivka. S pridobljenim certifikatom, lahko sonas mojster in učitelj deluje samostojno in tudi sam posvečuje ter izobražuje bodoče sonas uporabnike ter mojstre in učitelje.

Informacije na tel. 030 661 774 ali e-mail: vita.svetovanje@gmail.com

Opomba: Sredstva zbrana s prodajo storitev in izdelkov članov, so namenjena izključno delovanju društva in programa PSD in nikakor niso namenjena ustvarjanju profita.

 

Comments are closed.

x