MVA – September 2013

DELAVNICE »MLADI V AKCIJI«

V okviru programa Mladi v akciji, projekt POMAGAJMO (sebi in drugim) – v znanju je moč, se mladi na praktičnih delavnicah med drugim izobražujejo tudi o tem, kako  ravnati  v različnih kriznih situacijah ter o pomenu dobrih medsebojnih odnosov, solidarnosti in enakosti.

Iz sredstev pridobljenih preko razpisa, smo delno pokrili stroške za nakup vrhunske lutke, celotno telo,  za učenje temeljnih postopkov oživljanja z vsemi dodatki, ki ima tudi možnost računalniškega upravljanja in nadzora. Ker je omogočen računalniški vpogled za vsakega posameznika, bodo lahko naši udeleženci tudi sami spremljali svoj napredek pri učenju.

V Pivki  izvajamo delavnice v Krpanovem domu. Brezplačno uporabo svojih prostorov nam je  omogočil KARSO Zaposlitveni center za zaposlovanje invalidov s katerim že od vsega začetka odlično sodelujemo. Hvala Andreju Godini, hvala Petru Svetini!

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

Logotip_MOVITlogotip_programa_MvA

Comments are closed.

x
ŽELIMO VAM ČAROBNE PRAZNIKE TER SREČNO IN VARNO LETO 2024